• AAN DE SLAG

Als vrijwilliger aan de slag? Van harte welkom!

Wil je meewerken aan méér natuur en een mooier landschap in Noord-Holland? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger bij Water, Land & Dijken. Je kunt helpen door weidevogels te observeren, hun nesten te lokaliseren en ze te beschermen. Of door plantensoorten in kaart te brengen. Misschien maak je graag foto’s en/of video’s in ‘het veld’? Je bijdrage om samen met boeren te werken aan plattelandsnatuur is welkom. Dus kom de 600 vrijwilligers versterken die in onze regio al actief zijn.

Wat bieden wij?

  • We bieden je zinvol buitenwerk, dat je uitvoert samen met veel andere enthousiaste mensen.
  • We zorgen dat je goed aan de slag kunt. Al onze vrijwilligers kunnen meedoen aan cursussen en boeiende (en gezellige) informatieve avonden en excursies.
  • Als vrijwilliger ontvang je een speciale vrijwilligers nieuwsbrief. Zo ben je steeds goed op de hoogte van alle activiteiten van Water, Land & Dijken.

Gezocht!

We zoeken op dit moment:

Weidevogelbeschermers, in ons hele werkgebied, om vogels te observeren, stokken te zetten bij nesten, nestkappen te plaatsen, alles in samenspraak met de boer.

Tijdbesteding: in de periode van circa 15 maart – circa 15 juni minimaal een dagdeel per week. Je werkt in een klein team van vrijwilligers bij een boer. Het is mooi buitenwerk. Let op: je hulp is onmisbaar in het seizoen dus we vragen je tussen 1 maart en 15 juni niet voor een langere aangesloten periode op vakantie te gaan.

Je aanmelden als vrijwilliger of eerst nog meer weten?

Bel tijdens kantooruren met Winnie van der Kroon – 0299 43 74 63 of stuur een mail aan info@waterlandendijken.nl waarin je aangeeft wat je graag zou doen of waar je nog wilt weten.

Graag tot ziens!