• CONTACT

Bezoek- en postadres

Water, Land & Dijken
Slenkstraat 70
1441 MS Purmerend

Contact opnemen
U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Telefoon: 0299-437 463
info@waterlandendijken.nl

Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Bij team vindt u de rechtstreekse contactgegevens.

VOLG ONS

Routebeschrijving

Met de trein
Het kantoor van Water, Land & Dijken ligt op 5 minuten lopen van treinstation Purmerend.
Loop het station uit aan de kant waar de fietsenstalling is. Loop er langs en sla links af. Een stukje verderop is aan de overzijde op de hoek van de straat een bloemenzaak. Ga hier de hoek om en loop verder langs de winkels (o.a. Aldi) en de bioscoop. Bij de T kruising slaat u linksaf de Slenkstraat in. Het WLD kantoor ligt schuin aan de overzijde van de straat op nummer 70 op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw.

Met de auto
Vanuit Hoorn A7 of vanuit Amsterdam A7, neem afslag 5 Purmerend. Ga verder op de N235. Neem de Gedempte Where, de brug over rechtdoor onder het spoor door, tweede afslag rechts naar de Slenkstraat.
Vanuit Amsterdam Noord, via de N247, bij het Schouw richting Purmerend, de Jaagweg N235 op. Kies rechts naar de Gorslaan, links Waterlandlaan, links Slenkstraat.

Parkeren
In de Slenkstraat en de straten eromheen kunt u gratis parkeren. U kunt ook gratis parkeren op het grote parkeerterrein in de Poelstraat (bij de bioscoop en de Aldi). U komt hier door in de Slenkstraat de 1e straat rechtsaf te slaan. Let op, aan het eerste stukje van de Poelstraat moet u bij het parkeren de blauwe parkeerschijf gebruiken.