Project

Boerenlandpaden in werkgebied van Water, Land & Dijken

Water, Land & Dijken heeft een samenwerking met het Recreatieschap Noord-Holland voor de Boerenlandpaden in het werkgebied Twiske-Waterland en het Alkmaarder- en Uitgeestermeer.

Er zijn een 10-tal boerenlandpaden in ons werkgebied. Wij sluiten hiervoor beheerovereenkomsten met onze leden en helpen mee aan de ontwikkeling van mogelijke nieuwe boerenlandpaden.

Deze boerenlandpaden maken deel uit van het Wandelnetwerk Noord-Holland. Je loopt dan bijvoorbeeld over grasdijken of dwars door de weilanden, waar soms vee in staat. Bij hekken zijn overstapjes of klaphekken geplaatst en via eenvoudige bruggetjes of een trekpontje steek je de sloten over.

U kunt zelf uw route bepalen met behulp van het Wandelnetwerk Noord-Holland, aan de hand van een routeplanner op de website www.wandelnetwerknoordholland.nl of via een app van Wandelnetwerk Noord-Holland op uw smartphone.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project? Neem contact op met projectleider Els Wennekers, telefoon 0299 – 437 463. E-mailadres: e.wennekers@waterlandendijken.nl