• VACATURES

U kunt altijd een open sollicitatie insturen, stuur deze naar ons secretariaat: secretariaat@waterlandendijken.nl, ter attentie van Walter Menkveld.

Het bestuur van Water, Land & Dijken (WLD) zoekt een nieuw bestuurslid in de categorie A.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de genoemde criteria, dan ben je een waardevolle aanvulling voor het bestuur van WLD. Stuur een brief met motivatie uiterlijk 28 mei a.s. t.a.v. Frank de Wit en Walter Menkveld, per mail aan: secretariaat@waterlandendijken.nl

Functie profiel bestuurder A-lid

  1. Je bent statutair A-lid van WLD, dat betekent dat je mee doet met het Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLb). Hiervoor heb je dan ook een contract met WLD afgesloten.
  2. Je hebt kennis van een of meerdere thema’s die centraal staan bij WLD: natuur, landschap, bodem, water, klimaat.
  3. Je wilt bijdragen aan het goed functioneren en de ontwikkeling van de vereniging, zowel op het gebied van ANLb, projecten, organisatie als vrijwilligers.
  4. Je beschikt over een beleidsmatige en strategische denkwijze of kan deze ontwikkelen. Je bent in staat daarbij de denkbeelden van overheidsbeleid en maatschappelijke organisaties mee te nemen.
  5. Je kan goed samenwerken met de overige bestuursleden. Je bent kritisch, maar bereid in discussie tot gezamenlijke standpunten en besluiten te komen.
  6. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en je bent bereid en in staat de vereniging naar buiten te vertegenwoordigen.
  7. Je beschikt over een goed netwerk bij de leden in jouw regio en/of daarbuiten.
  8. Je brengt aanvullende expertise mee in het bestuur, bijvoorbeeld op het vlak van bestuur en politiek, grondzaken of communicatie.
  9. Je bent bereid tijd te besteden aan de functie (ca 1-2 dagen per maand).

Voor de inzet als bestuurslid van WLD geldt een vergoeding middels een vacatieregeling en reiskosten vergoeding.

Meer informatie over de vereniging vind je op onze website onder het kopje ‘over ons‘.