Informatieavond over het nieuwe natuurcollectief

WLD begeleidt al jaren boeren bij de omvorming van hun gronden van landbouw naar natuur. Wij schrijven hiervoor de inrichtingsplannen en helpen boeren bij het traject.

We zetten nu een volgende stap en richten momenteel een natuurcollectief op voor agrarische ondernemers die hun grond hebben omgezet van landbouw naar natuur en hiervoor een beheervergoeding (willen) ontvangen.

Door de oprichting van Natuurcollectief WLD hebben mensen die hun grond hebben omgezet van landbouw naar natuur nu de gelegenheid zich bij ons aan te sluiten voor het ontvangen van de beheervergoeding. Dit houdt in dat u overstapt van uw huidige natuurcollectief naar Natuurcollectief WLD.

Hierover organiseren wij een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op woensdag 4 oktober as. om 20.00 uur, locatie Boerderij Wennekers, Hobrede 16 te Hobrede.

Voor wie?

Deze informatie avond is voor iedereen die al aan particulier natuurbeheer doet. We vertellen u over de oprichting van het natuurcollectief, de werkwijze, wat wij voor u kunnen betekenen en over de mogelijkheid om bij u bij Natuurcollectief WLD aan te sluiten. Daarnaast zorgen we ervoor dat de overstap van uw huidige natuurcollectief naar Natuurcollectief WLD geregeld wordt. Hierbij wordt u volledig ontzorgt.

Graag aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij ons secretariaat via info@waterlandendijken.nl of 0299-437463.

Meer info

Heeft u voor 4 oktober al vragen of wilt u meer informatie, dan kunt contact opnemen met mij via 06-253 743 07 of m.bijman@waterlandendijken.nl.

Datum

04 okt 2023
afgelopen

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Boerderij Wennekers, Hobrede 16, Hobrede
Type activiteiten

Organisator

Water, Land & Dijken
Email
info@waterlandendijken.nl